Навчання за кордоном – крок до успішного майбутнього

Posted on Posted in Новини

   Студентка 3 курсу факультету професійної та технологічної освіти УДПУ Олена Почапська за програмою Erasmus+ за спеціальністю «Інформатика» успішно навчається зараз у Вищій Державній школі імені Іполита Цегельського в місті Гнєзно.

   На заняттях вивчаються такі предмети як: «Основи управління»; «Інформатизація підприємств»; «Дизайн веб-додатків»; «Безпека інформаційних систем»; «Вбудовані системи»; «Візуальне програмування».

   Наша студентка разом із такими ж молодими людьми, які обрали навчання за програмою Erasmus+ розширює свої пізнання в сучасно-обладнаних комп’ютерних лабораторіях і спеціалізованих лабораторіях з таких тем: методи програмування, комп’ютерні мережі, мережева безпека, мікроконтролери, електроніка і метрологія, цифрова техніка, вбудовані системи і мобільні пристрої.

   У сучасних лабораторіях університету в Гнєзно юнаки та дівчата отримують не тільки знання, але і практичні навички. Студенти мають можливість проходження практики, стажування, а також реалізації теми дипломної роботи в компаніях по всій країні і навіть за кордоном. Університет організовує для них екскурсії, наукові заходи на виробничих підприємствах.

   Випускники спеціальності «Інформатика» мають кваліфікацію, необхідну для прийняття творчої інженерної діяльності в сфері інформаційних систем на стадії як їх проектування, так і експлуатації. Ґрунтовна підготовка сприяє відмінному знанню інженерних предметів, що полегшує експлуатацію інформаційних систем, як в області апаратного, так і програмного забезпечення. Отож, навчання за кордоном – це великий шанс стати успішною людиною, знайти своє місце під сонцем і забезпечити своє майбутнє стабільністю та кар’єрою.