Захист ІНДЗ студентами Колегіуму МІГУС

Posted on Posted in Новини

 5 травня 2018 року в рамках Днів Польщі в УДПУ  в оновленому Польському культурно-освітньому центрі відбувся урочистий захист наукових робіт студентів Колегіуму МІГУС.  У бурхливому обговоренні взяли участь молоді науковці факультету української (Харенко Софія та Герасименко Наталія) та іноземної (Самопал Єлизавета та Жупаник Ольга) філології, котрі своєю участю засвідчили розуміння найсучасніших аспектів міжнародних відносин, сучасних інтернет-технологій та україно-польських зв’язків.  

 Члени-журі у складі якого мали честь бути присутніми к. ф. н., доцент кафедри англійської мови та методики її навчання Ольга Сушкевич; викладач кафедри дошкільної освіти Богдан Семчук та викладачі кафедри слов’янських мов та зарубіжної літератури Лія Лукіна і Сніжана Голоднюк, під егідою доктора габілітованого,  професора Сілезького університету в м. Катовіце Даріушом Роттом, відмітили високий рівень підготовки студентів до конкурсу, що підтверджується чіткістю, логічністю та грамотністю викладення матеріалу, кваліфікованим веденням дискусії та змістовністю заданих запитань, культурою мовлення та володінням матеріалом. 

 Модератором заходу виступила Огородник Лілія Вікторівна, яка констатувала, що більшість учасників заходу були нагороджені найвищим балом за бездоганне знання матеріалу та неабияку підготовку.

Вітаємо юних науковців та їхніх наставників, бажаємо творчої наснаги та успіхів!