ЛІТО З ПОЛЬСЬКОЮ МОВОЮ

Posted on Posted in Без категорії

Далеке польське місто Торунь, яке розміщене на півночі Польщі, відоме, перш за все, тим, що подарувало світу видатного польського вченого-астронома, автора революційної геліоцентричної теорії – Миколая Коперніка.

oLaTbz4FrsUПонад 20 років у цьому місті на базі Університету імені М. Коперніка діє літня школа польської мови і культури для іноземців. Цього року учасниками школи є 59 осіб з 21 країн (Австрія, Білорусь, Бельгія, Хорватія, Чехія, Єгипет, Франція, Іспанія, Ізраїль, Японія, Литва, Латвія, Німеччина, Росія, Туреччина, Україна, США, Угорщина, Великобританія, Італія і Зімбабве).

20150701153410

Серед них і студентки ІІ курсу факультету української філології Катерина Бершацька та Тетяна Соболь, які є стипендіатами Міністерства науки та вищої освіти Польщі.

LSIF7eDW9n0

oINs5sWmN1U

Урочисте відкриття школи відбулося 1 липня. Навчання триватиме до 22 липня. Програма літньої школи передбачає інтенсивний курс польської мови (практичні заняття та лекції) і культурну програму, в якій учасники дізнаються про польську історію і традиції, відвідають польські міста.GHuRsl_luY4

 

Упродовж першого тижня перебування у Торуні, студенти мали можливість поринути у красу і самобутність цього міста, відвідати музеї та визначні місця, а ще отримати незабутні враження від поїздки до міста Сопота та Гданьська.

SKU6m780mqc

 

dcqcURV8BJ0 Попереду ще два тижні посиленого навчання, цікавої культурної програми, позитивних емоцій та приємного спілкування.

Залишити відповідь