ПРОГРАМА ERASMUS MUNDUS EMINENCE II ВІДКРИВАЄ НОВІ ГОРИЗОНТИПРОГРАМА ERASMUS MUNDUS EMINENCE II ВІДКРИВАЄ НОВІ ГОРИЗОНТИ

Posted on Posted in Без категорії

Починаючи з липня 2015 року, 4 аспірантів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини перебувають на науковому стажуванні у Познанському університеті імені Адама Міцкевича (м. Познань, Польща), яке здійснюється в рамаках проекту ERASMUS MUNDUS EMINENCE II. Окрім українських здобувачів, у програмі беруть участь аспіранти з Грузії та Білорусії. JpegУпродовж двох літніх місяців учасники програми пройшли інтенсивний курс польської мови. А для кращого засвоєння відвідували визначні місця міста Познань, що дало змогу не тільки здійснювати комунікацію польською мовою, але й глибше пізнати польську культуру, поринути у красу та історію Польщі.

-I1Q5ajr5FM

s2JijTFz7-I

На початку вересня наші аспіранти Ірина Мельник, Ірина  Гринівецька,  Юлія Ярцун та Ольга Свиридюк взяли участь у роботі Літньої школи «Комунікація, культура, технології. Розвиток практичних навичок у сучасній вищій школі» у місті Шієна. По завершенні роботи школи учасники піднялися на вершину Чорної Гори, побували на екскурсії в  копальні  золота та  у Медвежу печеру – одну з найбільших у Польщі.

RhmTrZ0QEng

GNt6vtxnU4Q

 

Стажування триває, а аспіранти висловлюють подяку всім організаторам проекту  за незабутній досвід спілкування та приємні враження.

Залишити відповідь