ПРИЙМАЄМО ВІТАННЯ

Posted on Posted in Новини

 На адресу університету надійшли вітання від партнерів з Португалії, Чехії, Угорщини та Польщі. 31 серпня в стінах УДПУ відбулася урочиста посвята першокурсників у студенти.  

 До привітань долучилися наші польські колеги,  а саме науковці з Державної вищої школи професійної освіти імені Я.А Коменського в м. Лєшно, директор Інституту економіки та управління простором, доктор, доцент Пшемислав Барткєвіч, заступник директора, магістр Піотр Урбаняк, помічник ректора Костянтин Мазур  та з Інституту європейської культури в м. Гнєзно кандидат історичних наук Катажина Єндращик. 

 Гості були приємно вражені прийомом і побажали молоді, прекрасних студентських років, плідного навчання та подальшої успішної реалізації в обраних професіях. Вони звернули особливу увагу на різноманітність програм академічної мобільності та запевнили,  що подальша співпраця УДПУ і провідних польських вузів –  це пріоритетне завдання,  над яким спільно працюють науковці обох країн. 

 В рамках зустрічі польских колег також чекала цікава екскурсія Софіївкою, що надало їм можливість краще проникнутися духом Уманщини та романтичним настроєм,  який лунав у цей день звідусіль. 

 Отже,  ми з задоволенням вітаємо всіх новачків. Хочемо побажати, щоб в майбутньому ви вдало реалізували свої здорові творчі амбіції! Перед вами –  успішний зоряний шлях, який розпочинається з вас самих! Візьміть максимум від навчання у виші. Рухайтесь вперед до мети. Живіть у своє задоволення. Щастя, добра, оптимізму і шаленого студентського життя!