ЗУСТРІЧ ЗІ ВСТУПНИКАМИ ДО ІНСТИТУТУ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КУЛЬТУРИЗУСТРІЧ ЗІ ВСТУПНИКАМИ ДО ІНСТИТУТУ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КУЛЬТУРИ

Posted on Posted in Без категорії

В рамках угоди про спіробітництво між Уманським державним педагогічним університетом імені Павла Тичини та Познанським університетом імені Адама Міцкевича відбувся  набір студентів на навчання за програмою подвійного диплома в Інституті Європейської комунікації (м. Гнєзно).39772З  жовтня 8 студентів розпочнуть навчання за спеціальністю «Європейська комунікація». Частина абітурієнтів уже виїхали до Польщі, з метою проходження інтенсивного курсу вивчення польської мови. Працівниками Польського культурно-освітнього центру надано допомогу в оформленні віз та необхідної для вступу документації.

18 серпня відбулася настановча зустріч зі вступниками, в ході якої була надана інформація щодо виїзду студентів на навчання. На захід було запрошено  студентів Владислава та В’ячеслава Мазурів, які зараз навчаються в Інституті Європейської культури. Хлопці розповіли про будні і свята студенського життя.DSC_5886

Приємно відзначити, що урядом міста Гнєзно буде виділено 10 стипендій для наших студентів у розмірі 400 злотих. Побажаємо їм успіхів у навчанні та перспективного майбутнього!

 

Залишити відповідь