ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ГНЄЗНО-УМАНЬ 2015ПОЛЬСЬКО-УКРАЇНСЬКА ОЛІМПІАДА З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ГНЄЗНО-УМАНЬ 2015

Posted on Posted in Без категорії

5 лютого відбувся перший тур ІІ Міжнародної олімпіади з англійської мови Гнєзно-Умань 2015, організаторами якої виступили початкова школа № 3 імені святого Войцеха (м. Гнєзно), загальноосвітні школи №7 і №14 (м.Умань), Інститут європейської культури Університету імені Адама Міцкевича в м. Гнєзно та Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини.

До складу екзаменаційної комісії увійшли учителі англійської мови вищезгаданих шкіл та незалежні спостерігачі з вищепойменованих ВНЗ._DSC2854

Метою цієї олімпіади є, насамперед, удосконалення мовних вмінь учнів, а також надання можливості учням підтвердити свої знання з іноземної мови, популяризація англійської мови та заохочення до позитивної конкуренції. Тестові завдання були розроблені професором УДПУ Оксаною Заболотною для перевірки вмінь аудіювання, розуміння прочитаного тексту, а також знань з граматики та лексики. Олімпіада мала письмовий характер.

_DSC2846

 

Усі учасники як в Польщі, так і в Україні одночасно приступили до виконання завдань. Всього участь в олімпіаді взяли 47 учнів, з них 27 з міста Умань і 20 з міста Гнєзно. До участі у другому турі, який відбудеться 10 лютого,  було відібрано 13 учнів.

_DSC2860Вітаємо учасників з переходом до ІІ туру олімпіади і зичимо їм успіхів.

Залишити відповідь