НОВИЙ НАПРЯМ ПІДГОТОВКИ В ІНСТИТУТІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КУЛЬТУРИНОВИЙ НАПРЯМ ПІДГОТОВКИ В ІНСТИТУТІ ЄВРОПЕЙСЬКОЇ КУЛЬТУРИ

Posted on Posted in Без категорії

В Інституті Європейської культури Познанського уніерситету імені Адама Міцкевича в м. Гнєзно (Польща) у 2015-2016 н.р. буде додано новий напрям підготовки «Проектування культури» за спеціалізаціями: «Туристична анімація» та «Промоція культурної спадщини». 

Цей напрям підготовки студентів – цілком нова, унікальна пропозиція університету, де поєднано культурознавство з історичним знанням, археологією, туризмом, медіазнавством, регіоналістикою.cytr

Заняття матимуть творчий характер і відзрізнятимуться від звичайних аудиторних.  Семінари,  майстер-класи,  проекти  розвиватимуть вміння і навчатимуть активній, сповненій творчого пошуку діяльності в майбутньому осередку праці.

IMG_7391

Спеціальність «Туристична анімація»  пов’язана з організацією туристичних виїздів і дозвілля. «Промоція культурної спадщини»  наближає питання пов’язані з культурою, яка в усі часи формує наші переконання. Студенти цієї спеціальності познайомляться із способами реклами,  проектування і зображення історичного минулого так, щоб ефективно впливати на сучасну свідомість.trip

Проходження практики відбуватиметься в органах управління та адміністрації, будинках культури і туристичних організаціях, музеях і археологічних заповідниках, пресі,  на радіо і телебаченні.pk-photos (1)

Студенти УДПУ імені Павла Тичини мають можливість обрати такий напрям підготовки в рамках програми подвійного диплому, що реалізується університетом спільно з Інститутом Європейської культури.

Детальну інформацію щодо вступу та умов участі у програмі можна отримати в Польському культурно-освітньому центрі.

Залишити відповідь