ЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ УЧАСНИКІВ ПРОГРАМИ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІЗВІТНА КОНФЕРЕНЦІЯ УЧАСНИКІВ ПРОГРАМИ АКАДЕМІЧНОЇ МОБІЛЬНОСТІ

Posted on Posted in Без категорії

Уманський державний педагогічний університет активно входить у світовий освітній простір. Пізнаючи життя закордонних вишів зсередини, викладачі та студенти привозять до Умані нові враження, ідеї та бачення перспектив. Так, 19 лютого у Польському культурно-освітньому центрі відбулася звітна конференція учасників програми студентської академічної мобільності, що була реалізована на базі Державної вищої школи професійної освіти в місті Лєшно (Польща). Студентки факультету української філології Альона Шеремета та Юлія Крицак, а також студентка Колегіуму міждисциплінарних гуманітарних студій Аліна Мехеда ділилися враженнями щодо перебування за кордоном зі студентами Колегіуму МІГуС.

SAM_6821

Участь у такій програмі це насамперед мовне стажування, знайомство з історією та культурою Польщі, можливість відчути себе студентом європейського навчального закладу.

SAM_6826Відомо, що у вільний від навчання час студентки мали гарну нагоду подорожувати. За час свого перебування їм вдалося відвідати низку не тільки польських міст, але й побувати у сусідніх країнах, зокрема у Чехії, Німеччині та Швеції.

SAM_6829

 

Залишити відповідь