АКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ – КЛЮЧ ДО ОСОБИСТІСНОГО І ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯАКАДЕМІЧНА МОБІЛЬНІСТЬ – КЛЮЧ ДО ОСОБИСТІСНОГО І ПРОФЕСІЙНОГО ЗРОСТАННЯ

Posted on Posted in Без категорії

Програми академічної мобільності  є одним із пріоритетних напрямів міжнародної діяльності Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини, що відкриває студентам виняткові можливості для отримання елітної освіти, проведення досліджень або проходження стажування за кордоном. Реалізація програм стає можливою в рамках угод про співпрацю з іноземними навчальними закладами. Завдяки партнерським відносинам УДПУ ім. Павла Тичини з Державною вищою школою професійної освіти імені Яна Амоса Коменського в місті Лєшно (Польща) уже понад 5 років здійснюється обмін студентами, який дає можливість пройти навчання у вузі-партнері за кордоном, познайомитися із системою освіти іншої країни, здобути нові знання та навички. Більше 20 студентів УДПУ уже пройшли вишкіл у місті Лєшно.

IMG_4697 (Copy) У цьому навчальному році Державна вища школа професійної освіти імені Яна Амоса Коменського прийняла ще 4 студенток УДПУ, які навчаються у Колегіумі міждисциплінарних індивідуальних гуманітарних студій, серед яких: Каріна Осіпчук та Анастасія Бень (студентки факультету іноземних мов), Вікторія Гончарук (студентка факультету початкової освіти) та Олена Чопенко (студентка природничо-географічного факультету).

OgwU81uWfdIУпродовж навчання у партнерському навчальному закладі студентки отримували стипендії з фонду Еразмус +. Завдяки участі у програмі академічної мобільності, дівчата випробували себе в іншій системі організації вищої освіти, отримали додаткові знання у суміжних галузях науки, удосконалили рівень володіння іноземними мовами, ознайомилися із польською культурою та історією, відчути на смак життя європейського студентства, наповненого цікавими зустрічами, різноманітними заходами та яскравими подіями.

qyqygm6t0a8

 

 

zLmLvwjUI9U

 

JGywSMErViMЩоденно поринаючи у насичений навчальний процес, студентки знаходили нові грані обраної професії та здобували безцінний досвід. Поряд із професійним ростом і вдосконаленням, Каріна, Вікторія, Олена та Анастасія розширили свій кругозір подоружуючи містами Польщі та відвідуючи сусідні з цією країною європейські держави.

E-siMPTecQYНезабутні враження дівчата отримали блукаючи старовинними вузенькими вуличками мальовничої Праги (Чехія). Насолодитися красою містечка  Карлскрона (Швеція) та перейнятися неймовірною і багатою історією німецького містечка Дрездена, студентки змогли, відвідуючи музеї та споглядаючи пам’ятки архітектури.

rI7WyAn7oio

 

 

YBPfE6456Yg

 

IfpJ8mZ5qpgСподіваємося,  що участь у програмі академічної мобільності, стане для наших студенток міцним фундаментом для  подальшого професійного та особистісного зростання.

 

Залишити відповідь