ВІЗИТ ПОЛЬСЬКИХ КОЛЕГ НА УРОЧИСТОСТІ З НАГОДИ ПОЧАТКУ НОВОГО НАВЧАЛЬНОГО РОКУ

Posted on Posted in Без категорії

Традиційною посвятою першокурсників у студенти університету розпочався новий навчальний рік в УДПУ ім. Павла Тичини. Привітати студентів та співробітників університету з початком нового навчального року завітали високоповажні гості – ректор партнерського навчального закладу Державної Вищої Школи професійної освіти імені Яна Амоса Коменського в Лєшно професор, Мечей Пєтшак та проректор з навчальної роботи та студентських справ, доктор Януш Пола. 

DSC_8182

У вітальному слові ректор Мечей Пєтшак від імені академічної спільноти Державної Вищої Школи професійної освіти імені Яна Амоса Коменського привітав усіх присутніх з початком нового навчального року та побажав успіхів в новому році, продуктивної роботи та вдалої реалізації розпочатих проектів та ініціатив. Також ректором було передано запрошення на відкриття нового навчального року у Лєшно для делегації нашого університету та двох студентів УДПУ, котрі у рамках програми академічної мобільності розпочнуть семестрове навчання у Державній Вищій Школі професійної освіти імені Яна Амоса Коменського в Лєшно.

Першого вересня відбулася робоча зустріч адміністрації партнерського навчального закладу зі студентами УДПУ. Проректор з наукової роботи та міжнародного співробітництва УДПУ, професор Владилена Сокирська привітала студентів з Днем знань та розповіла про переваги і можливості, які надає наш університет своїм студентам.

DSC_2893

DSC_2904

Ректор Мачей Пєтшак та проректор Януш Пола розповіли студентам про діяльність їхнього навчального закладу, напрями підготовки, високий рівень організації навчальної та дозвіллєвої діяльності студентів.

DSC_2922

Також було наголошено на перспективах, які відкриваються для студентів УДПУ, а саме участі у програмах академічної мобільності та програмі подвійного диплома. Випускник нашого університету, а нині координатор питань співпраці польського вишу з країнами східної Європи Костянтин Мазур  надав цікаву інформацію про побут студентів, їхнє дозвілля та можливості європейського студента.

DSC_2906

Приємно відзначити, що саме наш партнерський навчальний заклад є одним з найкращих у рейтингу Державних Вищих Шкіл професійної освіти у Польщі завдячуючи високим результатам навчальної, наукової та спортивної діяльності.

У ході ділової зустрічі ректора УДПУ, професора Олександра Безлюдного з високоповажними гостями були обговорені перспективи подальшої діяльності, реалізація яких стане успіхом на міжнародній арені для обох навчальних закладів.

DSC_2947-2

Маємо надію, що така плідна, багаторічна співпраця буде розвиватися та сприятиме поглибленню наукового співробітництва між нашими установами.

Залишити відповідь