СТУДЕНТИ УДПУ ПЕРЕДАЛИ В ДАРУНОК ПОЛЬСЬКОМУ КУЛЬТУРНО-ОСВІТНЬОМУ ЦЕНТРУ ПОЛЬСЬКУ ЛІТЕРАТУРУ

Posted on Posted in Без категорії, Новини
Не для кого не є секретом те, що останнім часом зросло неабияке зацікавлення вивченням польської мови серед студентів та викладачів УДПУ. Польську мову вивчають як спеціалізацію на факультеті української філології, як предмет додаткового вибору в Колегіумі МІГуС, на курсах польської мови.
Але вивчення будь якої іноземної мови не буде цілісним без вивчення її культури, історії та традицій.  Інформацію про це можна, звісно ж, почерпнути з книг. Ознайомитися з польською літературою можна в Польському культурно-освітньому центрі та в читальних залах університету.
DSC_7837
Бібліотека час від час оновлюється сучасною польською літературою. Книга є найкращим подарунком, яка принесе радість не одній людині. В нашому випадку вона може стати улюбленою для всіх студентів, які завітають до Польського культурно-освітнього центру. Книга – це подарунок, яким будуть часто користуватися. Її можна читати, перечитувати, вивчати дуже багато разів.
DSC_7825
Ось і студенти-учасники Літніх шкіл польської мови та культури в містах Польщі вирішили поповнити бібліотеку Польського культурно-освітнього центру новими книгами. Це і словники і енциклопедичні видання, і книги з серії про культуру та архітектуру Польщі. В своєму виборі студенти орієнтувались на ті видання, які були б оригінальними та цікавими для наших студентів.
DSC_7835
   Сподіваємось, що подарунки стануть цінними знахідками для наступників та принесуть користь тим, хто їх прочитає.

Залишити відповідь