Навчання в Академії імені Яна Длугоша в Ченстохові

Posted on Posted in Новини

     Студенти факультету мистецтв Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини Марія Мусатова, Ірина Макогоненко, Діана Огризько і Катерина Гончар цього року отримали можливість пройти навчання за програмою подвійного диплома в Академії імені Яна Длугоша (м. Ченстохова, Республіка Польща).

       Студенти УДПУ мають можливість освоїти такі фахові студії, як рисунок, живопис (малярство), історія мистецтва, комп’ютерний дизайн та інші. Майбутні художники можуть повною мірою продемонструвати свої таланти і вміння, оскільки програмою підготовки передбачені заняття, на яких студент сам обирає собі натюрморт чи будь-яку іншу постановку і може виконувати її будь-якою технікою. Наші студенти відвідують курси вивчення польської мови, організовані адміністрацією академії з метою швидшого подолання мовного бар`єру українською молоддю.

      За словами дівчат, в Академії імені Яна Длугоша працює велика кількість досвідчених фахівців, які з радістю діляться із нашими студентами своїм досвідом. Приємно вразила молодь,  доступність викладу матеріалу та рівне відношення сивочолих професорів до студентів. Академія створює всі необхідні умови для проживання студентів в гуртожитку.

Сподіваємося, що наші студенти отримають неоцінений досвід за кордоном і будуть використовувати його в майбутній професійній діяльності.